Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+EASYPIX / StreetGlow
+Lornetki
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+HOVER-1 / Hulajnogi

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


b...z 2022-09-30 20:28
Jak zwykle sprawnie i bez zarzutów. Polecam
r...n 2022-09-30 18:43
Wszystko OK. Towar zgodny z opisem i zdjęciami, szybka wysyłka i dostawa. Polecam!
a...a 2022-09-30 18:23
Wszystko OK! Zdecydowanie polecam Można liczyć na ich pomoc w razie trudności bardzo dobra obsługa klienta Profesjonalizm !!!
B...7 2022-09-30 14:02
Bardzo dobrze spakowane. Wszystko ok.
L...A 2022-09-30 12:09
jak najbardziej polecam :)
C...8 2022-09-29 18:43
Polecam pasuje w 100 procentach
b...s 2022-09-29 11:52
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam sprzedawcę i statyw.
b...a 2022-09-28 22:01
dobra jakość, szybka wysyłka
s...z 2022-09-28 20:37
fajny przedmiot, spełnia swoją funkcję polecam
r...m 2022-09-28 18:36
Wszystko w idealnym porządku,dziękuje :)
n...9 2022-09-27 18:47
Jak na cenę i nazwę NASA to trochę niedokładny zegar,na dobę Przyspiesza około 5 sekund a ja cenię dokładność reszta Ok.
J...y 2022-09-27 17:35
Wszystko tak jak trzeba, polecam. Towar zgodny z opisem
A...7 2022-09-27 17:03
Kabel działa jak powinien.
v...a 2022-09-25 12:30
Polecam sprzedającego. Szybko, zgodnie z ofertą i dobrze zabezpieczona przesyłka. Pozdrawiam.
k...z 2022-09-24 10:03
Szybko,sprawnie,gorąco polecam.
c...8 2022-09-23 13:24
I tak trzymać .Szybko , sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam.
g...5 2022-09-23 13:10
Super towar, mega szybka wysyłka!!! Polecam!!
A...k 2022-09-22 21:35
Szybko wysłano towar. Polecam wszystkim
w...z 2022-09-22 19:38
Bardzo wysokiej jakości adapter!
w...3 2022-09-22 11:19
Szybka wysyłka, dziękuję
M...4 2022-09-22 10:40
polecam zakup a sprzedawcę jak najbardziej polecam
h...0 2022-09-21 21:06
Transakcja bezproblemowa. Polecam wszystkim.
R...0 2022-09-21 17:11
Super, dziękuję szybką i profesjonalną sprzedaż, gorąco polecam.
C...7 2022-09-21 14:41
ok wprawdzie przyszedł czarny a miał byc niebieski :)
s...1 2022-09-21 08:19
Wszystko jest tak w opisie
p...e 2022-09-20 21:59
Szybko i skutecznie. Towar pierwsza klasa. Polecam tego Allegrowicza
h...o 2022-09-20 18:34
Szybko i bardzo sprawnie wysłane. Towar zgodny z opisem, polecam.
o...x 2022-09-20 12:11
Są najlepsi. Jakość mimo chińszczyzny (moje zakupione produkty) - świetna w porównaniu do produktów konkurencji !!!
a...1 2022-09-19 16:20
Polecam. Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
C...6 2022-09-19 00:23
Karta nie działa w aparacie ją obsługującym
r...3 2022-09-18 09:02
zgadza się z opisem, niemniej pudełka są delikatne
j...7 2022-09-17 14:33
błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem
s...2 2022-09-17 00:32
Rzadko piszę komentarze w sprawie zakupu ,lecz tym razem muszę! Wielkie wyróżnienie dla sprzedającego,kontakt na najwyższym poziome! Życzyłbym sobie więcej takich transakcji. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
C...1 2022-09-16 20:20
Wszystko tak jak w opisie, polecam :)
Z...w 2022-09-16 13:10
Szybko, sprawnie i bez najmniejszych problemów. Towar bardzo dobrze zapakowany na czas przesyłki. P O L E C A M sprzedającego. Dziękuję i pozdrawiam.
C...0 2022-09-16 09:50
Na d7200 wraz z Sigmą 17-50 f/2.8 lub Sigma 10-20 f/3.5 pasuje na styk. ( na długość jest dużo zapasu, ale na szerokość i wysokość aparatu jest na styk ), co za tym idzie jeśli ktoś ma D810 lub inną pełna klatkę, to prawdopodobnie nie wepchnie go do tego futerału, więc opis aukcji wprowadza w błąd.
k...o 2022-09-15 21:13
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę! Info dla użytkowników Sony Nex-6 - aby pilot działał, po włączeniu aparatu trzeba aktywować wyzwalanie migawki pilotem (joystick w lewo, i pozycja pilot).
P...s 2022-09-15 19:26
Towar 100% zgodny z opisem. Szybka dostawa. POLECAM.
C...9 2022-09-15 08:41
Sklep idealnie! produkt, niestety trochę tandetny, ale kupując zamiennik trzeba się z tym liczyć.
K...C 2022-09-15 07:20
Bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym, szybka wysyłka. Polecam
j...k 2022-09-14 21:08
Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam!
h...t 2022-09-14 20:55
Super gripy, dobrze dopasowane i wygodne do trzymania. Polecam!
E...6 2022-09-14 18:07
Polecam! Zachęcam do zakupów
s...9 2022-09-14 15:41
Wszystko ok. Dziękuję.
p...e 2022-09-14 14:22
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, obsługa kupującego na najwyższym poziomie. Polecam!
T...8 2022-09-14 14:20
Solidna podstawka szybki montaż na ścianie.
m...k 2022-09-13 22:50
kupione drugie szkiełko do drugiego obiektu, za taką cenę super daje radę
r...o 2022-09-13 17:53
Wszystko zgodne z opisem Polecam
s...m 2022-09-13 17:26
Bezproblemowo. Perfekcja.
p...0 2022-09-13 10:49
Wszystko w porządku - polecam!
XREC KODAK ROTIN MATIN POLAROID LENOVO ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 - 16:00

Tel/fax. +48 65 512 06 03

E-mail:
sklep@systembank.pl


Opinie

2022-09-30 20:28

Jak zwykle sprawnie i bez zarzutów. Polecam

2022-09-30 18:43

Wszystko OK. Towar zgodny z opisem i zdjęciami, szybka wysyłka i dostawa. Polecam!
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.