Strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania. x

Produkty

+KODAK
+AGFAPHOTO
+HP
+EASYPIX / StreetGlow
+COOLINBO - Wycinarki / Termosublimacja
+Masażery ELEEELS
+Akumulatory
+Drukarki
+Lornetki
+Latarki / Akcesoria turystyczne
+Środki Ochrony Zdrowia
+Kamery / Aparaty / Drukarki
+Konsole TV i akcesoria
+Akcesoria Gamingowe
+Aparaty natychmiastowe i akcesoria
+Kamery Sportowe i Akcesoria
+Drony i Akcesoria
+MIKROFONY / Akcesoria Audio
+Telefony i akcesoria
+Akcesoria Fotograficzne
+Akcesoria VIDEO
+Studio Fotograficzne
+WYPOSAŻENIE DO DOMU / FIRMY
+Zabawki dla dzieci
+HOVER-1 / Hulajnogi

Opinie o firmie

Wybrane opinie o firmie SystemBank użytkowników aukcji Allegro.


d...0 2024-05-20 11:18
Szybko i sprawnie. Serdecznie polecam
f...1 2024-05-19 20:39
Towar zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę :)
K...w 2024-05-17 22:52
Bardzo szybka, miła i profesjonalna obsługa. Szczerze polecam
s...b 2024-05-16 00:28
Szybko, sprawnie i poprawnie. 100% OK! Polecam! :)
r...7 2024-05-14 16:46
Przedmioty zgodne z opisem, szybka przesyłka. Polecam w 100%!
r...7 2024-05-14 13:18
Polecam sprzedawcę . Statyw OK
p...1 2024-05-14 07:25
Bez zadnego problemu. Polecam!
j...7 2024-05-11 12:48
Otrzymałem tylko szpatułki bez buteleczki z płynem i bez ściereczki.
C...1 2024-05-11 01:15
Przesyłka z zamówieniem była nadzwyczaj dobrze zabezpieczona i również czas dostawy przekracza najśmielsze oczekiwania. Zawartość zestawu dodatkowo był idealnie trafionym prezentem na komunię. Aparat robi fantastycznej jakości zdjęcia, które będą pamiątką na bardzo dlugo
a...u 2024-05-09 08:07
Bardzo polecam sprzedającego, świetny kontakt, bardzo miła obsługa, nastawienie proklienckie. Bardzo dziękuję :)
I...r 2024-05-07 16:22
Wszystko OK. Bardzo dobra jakość produktów, a także sensowna cena w stosunku do ceny pierwotnej producenta, zważając że dostaje się zamówienie niemal natychmiastowo i nie trzeba czekać jak jak czeka się na przesyłki z CHRL.
m...1 2024-05-07 13:15
Zgodny z opisem -prezent bardzo udany
r...k 2024-05-07 12:27
Przesyłka dotarła wcześniej, niż zakładaliśmy, co było miłą niespodzianką. Dziękuję, że się udało, bo bardzo mi na tym zależało.
g...a 2024-05-07 11:57
Polecam w całej rozciągłosci.
W...C 2024-05-07 07:25
szybko - rzetelnie - profesjonalnie
A...7 2024-05-06 17:08
Wszystko jak najbardziej OK! W związku z wyjazdem zależało mi na szybkiej realizacji zamówienia i mimo po-swiatecznego zamieszania i dużej liczby zamówień ładowarkę i baterie wysłano w ciągu kilku godzin!
m...t 2024-05-04 15:53
Osłona jest solidnie wykonana, natomiast trzeba mieć dużo cierpliwości przy nakręcaniu na obiektyw, bo gwint jest mało precyzyjny i można uszkodzić przy użyciu większej siły. To taka uwaga praktyczna. Pozdrowienia
m...7 2024-04-30 09:47
Polecam tego sprzedawcę. Niestety produkt nie pasował do mojego aparatu.
b...x 2024-04-24 13:51
szybko, sprawnie, elegancko, sprzedawca posiada towar u siebie. Tylko polecać.
p...7 2024-04-22 22:46
Super, ekspresowa przesyłka.
T...s 2024-04-22 13:57
Dokonałem pierwszego czyszczenia. Kropki zostały usunięte ale pojawiła się jakby "niteczka". Do sprawdzenia, co nie zagrało: płyn, szpatułka czy operator.
d...4 2024-04-19 18:44
Zgodne z opisem, karty dobrze się trzymają,
e...p 2024-04-19 09:39
Bardzo dobre produkty
C...8 2024-04-18 06:03
Produkt otrzymany miał fabryczny defekt, lecz po krótkiej telefonicznej rozmowie bez zbędnych tłumaczeń natychmiast został wymieniony na nowy. Obsługa bardzo miła .
p...7 2024-04-16 22:43
Bardo dobry kontakt i szybki termin realizacji!!! Serdecznie polecam tego sprzedawcę!!! :)
a...s 2024-04-15 13:15
Filtr otrzymałem taki jak chciałem .
C...9 2024-04-15 12:47
Jak zawsze bez zarzutow. Szkoda ze juz nie dodajecie sciereczek :D
a...0 2024-04-14 19:50
Szybko i sprawnie, polecam Sprzedającego
A...r 2024-04-14 13:40
Polecam ,szybka wysyłka
B...s 2024-04-12 17:14
Wszystko OK, szybka dostawa. Polecam.
s...2 2024-04-09 10:50
Wszystko ok, dziękuję
A...1 2024-04-08 15:58
Wszystko git. Polecam.
S...m 2024-04-08 14:20
Adapter kupiony do używania z chińską głowicą trinokularową - zapewnia 100% parfokalności! Jedynym mankamentem jest niewielki luz na aparacie.
j...k 2024-04-06 11:45
Błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt, solidne opakowanie przesyłki. DZIĘKUJĘ I POLECAM !!!
s...k 2024-04-05 23:02
Wszystko OK dziękuję i polecam!
C...0 2024-04-05 14:30
Skvělý servis! Prisla mi poskozena odrazna deska, reklamoval jsem u prodejce a ten jeste ten den zacal resit odeslani nove. Velka spokojenost a ferove jednani!
n...9 2024-04-05 13:01
Szybki i miły kontakt. Polecam!
e...y 2024-04-04 19:32
Super sprzedawca !!! Polecam !!!
C...8 2024-04-04 17:32
Wszystko zgodnie z opisem mega błyskawiczna wysyłka i dostawa. Polecam
f...i 2024-04-03 15:32
Wszystko ok. Serdecznie polecam tego Sprzedawcę!
s...t 2024-04-02 22:30
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, dobre opakowanie. POLECAM !
f...s 2024-04-02 17:17
Świetne kierownice, solidnie wykonane, niestety moje pady okazały się za duże i musiałem je zwrócić. Obsługa profesjonalna polecam.
v...m 2024-03-30 21:47
Zestaw do czyszczenia matrycy dotarł kompletny, ale paczka musiała zostać przygnieciona podczas transportu: butelka z alkoholem izopropylowym była zdeformowana, a część płynu wylała się. Myślę, że Sprzedający powinien takie delikatne artykuły wysyłać jednak w kartonie, a nie w kopercie, bo jak widać przewoźnicy (w moim przypadku był to InPost) traktują paczki "z buta".
w...a 2024-03-29 21:38
Miałem problem z jednym produktem, po jednej wiadomości sprawa została załatwiona od ręki. Na jakość obsługi narzekać nie mogę.
f...r 2024-03-29 15:30
POZYTYWNIE ++++ POLECAM :)
P...0 2024-03-27 22:23
Szybko i solidnie. Polecam!
C...7 2024-03-27 14:14
Solidny materiał, opłacało się :)
A...e 2024-03-27 12:07
Dobry towar, szybka przesyłka
k...3 2024-03-26 16:50
Super sprzedawca, rewelacyjny kontakt oraz szybka i bezproblemowa wysyłka. Polecam i pozdrawiam :)
K...1 2024-03-25 18:32
Przyssawka trochę jednorazowa ale za tą cenę nie ma co się spodziewać. Przy pierwszej próbie montażu do szyby plastik od dociągania poprostu się złamał
XREC KODAK ROTIN AGFAPHOTO POLAROID HP ULANZI ALLEGRO
Kontakt

Poniedziałek – Piątek
9:00 - 16:00

Tel/fax. +48 65 512 06 03

E-mail:
sklep@systembank.pl


Opinie

2024-05-20 11:18

Szybko i sprawnie. Serdecznie polecam

2024-05-19 20:39

Towar zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę :)
* UWAGA! Twoja przeglądarka internetowa nie obsługuje języka javascript. Strona nie będzie działała prawidłowo!
Aby rozwiązać ten problem, musisz włączyć obsługę tego języka w opcjach swojej przeglądarki.